top of page

flexibele opslag beveiligd en verwarmd

Opslag en overslag

Warehousing ofwel opslag en overslag is bij ons in goede handen. Van losse goederen, verpakt of onverpakt, pallets, en kwetsbare producten tot omvangrijke machines. Zowel voor de korte en lange termijn en voor grote en kleine bedrijven.

 

We hebben goed beveiligde en verwarmde loodsen met meer dan 10.000 m2 opslagruimte. In Weesp, centraal gelegen in Nederland, dichtbij Schiphol en met een directe aansluiting op de A1/A2. Compleet met heftrucks en ervaren chauffeurs die met zorg uw goederen in- en uitladen, vervoeren en plaatsen.

Maar daar blijft het niet bij, ook uitpakken, stickeren, reinigen, assembleren, en administreren zitten in ons dienstenaanbod. 

Verhuur opslagruimte

Ons warehouse is zeer geschikt als extern magazijn en voor tijdelijke opslag. Bijvoorbeeld voor het opslaan van seizoensgoederen. Daarmee kunt u de pieken in uw vraag en voorraad op een eenvoudige manier flexibel opvangen.

 

Wij hebben meer dan 10.000 m2 opslagruimte, geschikt voor pallets en losse goederen. Maar we hebben ook ruimte voor opslag van omvangrijke goederen, kwetsbare apparatuur en industriële machines. En we verhuren assemblageruimte voor het samenstellen van goederen door uw eigen personeel.

Heeft u meer ruimte nodig, of stelt u specifieke eisen aan uw opslag? Wij regelen het voor u. Precies zoals u dat wenst. 

 

 

 

bottom of page