Zorg en aandacht voor kwetsbare producten

Medische apparatuur

Precisie en aandacht, daar draait het om in de medische branche. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuizen, vervoeren en verplaatsen van onverpakte kwetsbare medische apparatuur.

 

Zonder problemen verhuizen wij hele laboratoria en de daarbij benodigde instrumenten en gevoelige apparatuur voor universiteiten, ziekenhuizen en medische bedrijven. De hele inventaris dus, verpakt of onverpakt. Deze kwetsbare producten leveren we accuraat en met de grootste zorg en aandacht af, daar waar u ze verwacht. 

Altijd rechtstreeks, zonder overladen. En op tijd, conform de afspraak. Door heel Nederland en Europa. 

Assemblage en vervoer

Goede beheersing van de logistiek is in de zorg een eerste vereiste. En dat gaat verder dan alleen transport. Wij zijn uw schakel tussen fabrikant en klant of uw zorginstelling.

 

Alle zorghulpmiddelen kunnen wij voor u assembleren, inventariseren, transporteren, plaatsen en aansluiten. Of bij ons samenstellen en voor u op afroep in opslag houden. Inclusief alle bijkomende handelingen. Echt inbound en outbound dus. Ook als het gaat om zorgtransport van producten voor assemblage door uw monteurs op een specifieke locatie. 

Echt inbound en outbound dus. Ook als het gaat om zorgtransport van producten voor assemblage door uw monteurs op een specifieke locatie. 

 

Wij leveren van deur tot deur, stipt op tijd en met zorg en aandacht. Daar kunt u op vertrouwen.