top of page

Snel en
efficient laden en lossen

Nationaal en internationaal transport

Wij leveren van deur tot deur. Altijd op tijd, conform de afspraak. Of het nu gaat om deeltransport, sneltransport, complete ladingen, assemblage, installatie, opslag, overslag of een spoedzending. Zorgvuldig en tot in de puntjes uitgevoerd. 

Wij opereren vanuit Weesp, centraal gelegen in Nederland, dichtbij Schiphol en met een directe aansluiting op de A1/A2. Wij hebben een jong en breed assortiment aan voertuigen. En een logistiek netwerk door heel Nederland en Europa. 

 

Wij zijn gespecialiseerd in vervoer, assemblage, plaatsing, installatie en opslag van waardevolle ladingen, kwetsbare apparatuur en onverpakte goederen. Van welk formaat of gewicht dan ook. Van pallets en hele bedrijfsinventarissen
tot losse goederen en zware industriële machines.

Wegtransport

Al onze voertuigen voldoen stuk voor stuk aan alle Europese normen en milieuregels. Ze zijn voorzien van bind- en verpakkingsmateriaal, hulpmiddelen voor intern transport en de mogelijkheid om te versluiten en/of te verzegelen.

 

We werken alleen met geschoold en ervaren personeel, en staan via een volgsysteem in direct contact met onze chauffeurs. Zo weten we op elk moment waar uw lading is en wat de status is. Wij staan bekend om onze strakke planning, en hebben ruime ervaring in diverse branches, zoals de grafische en medische. 

Vracht- en bestelwagens met of zonder laadklep

Open trailers en vrachtwagens

Trailers en vrachtwagens met meeneemheftruck (kooiaap)

Trailers en vrachtwagens met laadklep, hefvermogen van 500 kg. tot 3,5 ton

Trailers met en zonder laadklep

Trailers met schuifzeil en schuifdak

Heftrucks met hefvermogen van 1000 tot 10.000 kg.

Gesloten voertuigen

Auto’s met laadkraan

 

Met een kooiaap of meeneemheftruck kan bijna elke vracht snel en efficiënt worden geladen en gelost. De kooiaap wordt zonder ruimteverlies achterop onze trailers en vrachtwagens mee vervoerd. In feite steken we hem aan de achterkant van onze wagens in de carrosserie. Vanaf die plek is de kooiaap binnen één minuut operabel.

 

Zo is er altijd een heftruck aanwezig voor het in en uitladen van goederen. Onze chauffeurs zijn hier speciaal voor opgeleid, en doen dat zelfstandig, vlot en adequaat. Daar hebt u geen omkijken meer naar.

Dat scheelt zeker in tijd, maar een kooiaap geeft ook meer bereik en grotere flexibiliteit. Zo heeft de mast een hefhoogte van meer dan drie meter. En zorgen steunpoten bij de wielen voor extra tilkracht (tot wel 2500 kg.) Daarbij heeft de meeneemheftruck een 4-wegsysteem, zodat we kunnen laden en lossen op lastig plekken én vanaf de zijkant. Op elk soort terrein, want de kooiaap heeft aandrijving op alle wielen.

 

Dus kunnen we ook zware vracht efficiënt laden en lossen op minder toegankelijk terrein. En dat doen we veilig. Want onze chauffeurs zijn gecertificeerd, en onze kooiapen worden elk jaar opnieuw gekeurd. 

kooiaap/

meeneemheftruck

bottom of page