top of page

DEDICATED:

monteren en installeren

Vervoer op maat

Bedrijfsverhuizingen bijvoorbeeld, dat is vervoer op maat. Binnen 1-2 dagen vervoeren wij uw complete inventaris van locatie naar locatie. Of verhuizen wij hele magazijnen van A naar B, of naar ons warehouse als opslag of overslag nodig is.

 

Daarbij hebben we ruime ervaring in het vervoer over de weg van zware industriële machines en materialen voor nationale en internationale beurzen. We leveren af, monteren en installeren uw materiaal en toebehoren op uw beursstand en demonteren en transporteren alles weer terug na afloop van uw beurs.

Altijd rechtstreeks, dus zonder overladen. Zorgvuldig en met aandacht. Door heel Nederland en Europa. Gegarandeerd.

Dedicated services

Wij vervoeren alles. Altijd rechtstreeks, zonder overladen. En van deur tot deur. Van welk formaat of gewicht dan ook. Stipt, zorgvuldig en met aandacht. Geheel in overeenstemming met uw wensen. Door heel Nederland en Europa. Gegarandeerd. 

 

Of het nu gaat om deeltransport, sneltransport, complete ladingen, assemblage en installatie, opslag, overslag of een spoedzending. Of om pallets, onverpakte industriële machines of kwetsbare goederen. Eventueel voorafgegaan door assemblage, waar u overigens ook ruimte voor kunt huren.

En mocht het nodig zijn, dan ontwikkelen we zelf speciale vervoersmiddelen die naadloos aansluiten op uw producten. 

bottom of page